Contact by mail

Karriere i NetNordic

Om NetNordic

NetNordic ønsker å tiltrekke seg de beste medarbeiderne slik at vi kan tilby våre kunder den beste service. Vi søker derfor etter personer som har en relevant utdanning eller erfaring for rollen som skal fylles. Før du søker på en jobb hos oss, er det viktig at du leser om våre verdier og hvordan det er å jobbe hos NetNordic. For å passe inn hos oss på NetNordic er det viktig at du kan identifisere deg med våre verdier.

Vær med på vår vekst!

NetNordics grunnleggende verdier er ambisiøs, teamorientert og pålitelig. For ytterligere informasjon om hvordan det er å jobbe hos NetNordic og informasjon om hvordan vi rekrutterer medarbeidere, les mer om hvordan det er å jobbe i NetNordic.

NetNordic sine verdier

– NetNordic sin visjon er at vi skal være bedriftens «best companion», altså bidra til å realisere våre kunders potensiale gjennom effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnader. Vårt mål er fortsatt vekst, fastholde posisjonen blant de beste i bransjen og bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial.

Vi er ambisiøse

Vi jakter kontinuerlig etter suksess for våre kunder.

Vi er teamorientert

Vi bidrar som individer men handler samlet.

Vi er pålitelige

Vi holder våre løfter og eksekverer som avtalt.

Jobbe i NetNordic

For å sikre at vi tiltrekker oss de beste medarbeiderne, og dermed kan tilby våre kunder best mulig service, er opplæring og sertifiseringer noe NetNordic investerer tungt i. Våre ansatte er sertifisert på høyeste nivå for å sikre kvaliteten på alle våre leveranser. Våre prosjektledere og systemingeniører deltar kontinuerlig i workshops og opplæring for å tilegne seg kunnskap om de nyeste produkter og teknologier.

Meningsfylt arbeid

Vi i NetNordic jobber for å skape meningsfulle og utviklende arbeidsplasser der de ansatte selv bidrar i utformingen av egen arbeidssituasjon. Arbeidsforholdene skal legge til rette for variasjon, samarbeid og sosial omgang med kollegaer.

Opplæring og sertifiseringer

For å sikre at vi tiltrekker de beste medarbeidere, og dermed tilby våre kunder best mulig service, opplæring og sertifisering, er det noe NetNordic investerer tungt i. Våre medarbeidere er sertifisert på høyeste nivå for å sikre kvaliteten på alle våre forpliktelser. Våre prosjektledere og systemingeniører deltar kontinuerlig i workshops og opplæring for å skaffe seg kunnskap om de nyeste produktene og teknologiene

Å tiltrekke seg de beste medarbeiderene

En viktig ingrediens i NetNordics oppdrag er evnen til å tiltrekke seg de beste medarbeiderne på ulike områder. Så langt har vi lykkes langt over forventning. Dette gir våre kunder tilgang til en proaktiv samtalepartner som i stor grad bidrar til vellykkede prosjekter med minimal risiko. Vår kombinasjon av solid kompetanse og ledende produkter har vært nøkkelen til vår suksess.

Når du velger NetNordic

Når du velger NetNordic, vil du møte sertifiserte konsulenter med lang erfaring i bransjen. Du vil også finne et team av dyktige, kreative og entusiastiske mennesker. Ved å bruke den nyeste teknologien, kan vi gi betydelige økonomiske fordeler for våre kunder. Mange av våre kunder har også vært i stand til å få betydelig konkurransefordel takket være våre løsninger og tjenester.

Vil du søke jobb hos oss?

Under ledige stillinger finner du til enhver tid våre ledige stillinger.
Vi tar også gjerne i mot åpne søknader dersom det ikke er noen stillinger ledig.