Contact by mail

Nomentia forbedret sikkerheten og kjøpte SOC-tjeneste fra NetNordic Oy

Cybersikkerhet

11. september 2023


Nomentia er en kategorileder innen europeiske treasury og cash management-løsninger. Nomentias oppdrag er å tilby uovertruffen cloud treasury and cash management Solutions. De legger derfor stor vekt på å gjøre dataene sine sikre, og å beskytte dem er et av deres viktigste ansvarsområder. Nomentia var på utkikk etter en partner for å forbedre deres sikkerhet og kjøpte SOC-tjenesten fra NetNordic.

I dag løser Nomentia utfordringene til moderne kasserere og kontantforvaltere på tvers av 1400+ virksomheter i over 80 land. De behandler også mer enn 1,2 billioner euro årlig. Nomentia spesialiserer seg på globale betalinger, banktilkobling som tjeneste, kontantprognoser og synlighet, bankkontoadministrasjon, automatisering av økonomiske prosesser, arbeidsflyt (treasury workflows), valutarisiko, intern bank og handelsfinansiering.

Vi er nå i stand til å reagere umiddelbart, 24/7, på alle sårbarheter og hendelser!

NetNordic og Nomentia

Det er ingen hemmelighet at bank- og finanssektoren er blant noen av de mest utsatte sektorene i hele verden. Ta for eksempel cyberranet på Bangladesh Central Bank, der nordkoreanske trusselaktører stjal 81 millioner dollar på bare noen timer. Nomentia valgte NetNordic etter å ha sett på flere muligheter i markedet. De konkluderte med at NetNordic ville passe deres behov best, både i dag, men også i fremtiden.

Brian Hopkins, Chief Operating Officer, Nomentia Oy. 

Nicolas Samaneh, Head of SOC Operations, NetNordic.  


 

Siste innhold - Cybersikkerhet