Contact by mail

NetNordic leverer SOC løsninger til AddSecure

Cybersikkerhet

21. november 2023


AddSecure er et europeisk selskap med ca. 50 000 kunder som opererer innen sikker IoT-tilkobling. De håndterer rundt 550 000 vitale tilkoblinger hver dag. Sikkerhet er grunnlaget for AddSecures eksistens. NetNordic leverer SOC-tjeneste og omfattende overvåking til AddSecure, samt et team av sikkerhetseksperter. Dette slik at AddSecure kan reagere og isolere mulige sikkerhetstrusler i sitt datainfrastrukturmiljø, 24/7/365.

«Vi valgte NetNordic på grunn av deres evne til å tilpasse seg AddSecure og deres dokumenterte merittliste i håndtering av cybersikkerhetstrusler. Når det gjelder den daglige driften, er det evnen til å tilpasse seg kunden og det personaliserte teamet som gjør at vi valgte NetNordic».

Krister Tånneryd, Chief Operating Officer, AddSecure

NetNordic SOC-tjenesten fungerer helt uavhengig av hvilke tjenester kundene bruker, og er en komplett tjeneste med total åpenhet. Det smidige og tekniske sikkerhetsteamet sørger for at alle våre kunder er sikre, og våre eksperter legger til kompetanse, overvåking og rask responstid til cybersikkerhetstrusler og hendelser.

Krister Tånneryd, Chief Operating Officer, AddSecure

Tero Onttonen, Sales Information Security and Data Privacy Services, NetNordic


 

Siste innhold - Cybersikkerhet