Bemanningsplanlegging til et nytt nivå.

Løsningen/tjenesten/plattformen er utviklet for å optimaliserer ressurser. Samtidig skal den engasjere de ansatte på en måte som reduserer både sykefravær og hyppige utskiftninger.

Calabrio er det perfekte tillegget til et kontaktsenter. Calabrio er i tillegg kompatibel med leverandører som Talkdesk, Puzzel, Mitel og flere. I tillegg tilbyr Calabrio et økosystem av applikasjoner som samspiller med trafikkinformasjonen fra kontaktsenteret.

NetNordic - Puzzel, Talkdesk, Mitel og Enghouse

Ta en moderne tilnærming til bemanningsplanlegging. Gjennom Calabrio får du automatiserte prognoser, strømlinjeformet planleggingen og administrasjon som gir ledere friheten til å fokusere på å tilføre verdi.

Engasjer ansatte med dynamisk planlegging og tilbakemeldinger i sanntid. Gi den ansatte mulighet til å styre deler av sin arbeidsdag.

Plasser riktig person på riktig sted,  gi de mulighet til å jobbe smartere og la virksomhetens kundeservice levere en enestående kundeopplevelse.

Les mer om hvordan en av våre kunder har opplevd forbedringer ved å benytte Calabrio:

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail