Contact by mail

Brannmur – fundamentet innen nettverkssikkerhet for
å få kontroll og innsyn over trafikk og applikasjoner

Moderne brannmurer beskytter mot de nyeste truslene gjennom kontinuerlig oppdatering innovative funksjoner.

Intelligens, automasjon og ytelse for å stoppe angrep

Brannmuren er fundamentet innen nettverkssikkerhet for å få kontroll og innsyn over trafikk og applikasjoner.

Nye applikasjoner og trusler ser dagens lys, samtidig som de fleste lever i en hybrid verden omgitt av lokale applikasjoner og skytjenester. Dette setter sikkerheten på prøve og gjør at man må tenke nytt i henhold til brannmur og nettverkssikkerhet.

NetNordic sin nye generasjon brannmurer tilbyr en unik fleksibilitet slik at den kan plasseres der hvor du leverer applikasjoner og tjenestene dine for å ivareta sikkerheten.

Nye generasjon brannmurer

Nye generasjon brannmurer er også levende og oppdaterer seg kontinuerlig i tråd med nye trusler, og ved hjelp av maskinlæring tilføres intelligens for å beskytte mot uoppdagede trusler. Man kan klassifisere alle applikasjoner, på alle portar, kontinuerlig, og således monitorere applikasjoners aktivitet i et enkelt og tydelig visuelt format! Identifiserer applikasjoner: uansett port, kryptering (SSL eller SSH) eller andre former av teknikker for å unnvike identifisering. Å bruke applikasjon i stedet for port/tjeneste som grunnlag for policy beslutninger som å tillate, nekte, inspisere eller båndbredderegulere. Kategorisere uidentifiserte applikasjoner for policykontroll, IT-forensics samt utvikling av applikasjonssignaturer. 

Brannmurens OS utgjør forskjellen mellom dagens og gårsdagens løsinger

Samtlige modeller, inklusive virtuelle plattformer for lokal hypervisor eller public cloudt, drives av OS med samme administrasjonsgrensesnitt og funksjoner.

Hindre kjente og ukjente trusler fra å nå sine mål

Blokkere en bred flora av kjente trusler på alle porter. Inklusive exploits, malware og spyware. Begrense uautoriserte filoverføringer og tilrettelegge for sikker websurfing mot ikke-arbeidsrelaterte siter. Identifisere ukjent malware gjennom «behavior” analyse, automatisk oppretting av beskyttelse, inklusive signaturgenerering og blokkering av trafikk vid tilfeller av skadelig kode.

Konsekvent beskyttelse
av brukere uansett hvor
de befinner seg 

Rulle ut policys til lokale brukere og remote brukere uansett om de har enheter med Windows, Apple Mac OS X, macOS, iOS, Linux eller Android. 

Bruker identifisering uten agenter på klientene for Microsoft Active Directory og Terminal Services, LDAP, Novell eDirectory og Citrix.

Integrere brandmurpolicys med 802.1X-baserte NAC-plattformer.