Contact by mail

Sikkerhet og enkelthet i skjønn harmoni

Vår ekspertise er din sikkerhet.

Hvorfor er sikkerhetskopiering viktig når du flytter tjenester og data til skyen?

De fleste selskaper i dag er på en digitaliseringsreise, der de har begynt å flytte flere av sine viktigste applikasjoner og tjenester til skyen, ettersom fordelene er mange. Når applikasjonene flytter til skyen, flytter også dataene dit, og det mange glemmer er sikkerhetskopiering.

Selv om en skyleverandør tar ansvar for selve plattformens driftstid, skalerbarhet og stabilitet, er selskapet selv ansvarlig for at informasjonen håndteres sikkert og at uvedkommende ikke får tilgang.

En enkel forsikring, hvis du blir offer for datainnbrudd, er å ha gode rutiner for å sikkerhetskopiere din viktigste informasjon.

Sikkerhetskopiering, enten hos deg selv eller med en profesjonell tjenesteleverandør som Netnordic, minimerer risikoen for tap av data. NetNordic har erfaring, ekspertise og samarbeid med ledende teknologipartnere for å hjelpe din bedrift med å etablere sikre backup-løsninger.

Backup og Data Management_web_2

Hvordan beskytte data i et hybrid IT-miljø

Data blir stadig viktigere for selskaper i en digital hverdag og er for mange den viktigste ressursen. Mange selskaper bruker skytjenester eller andre leveransemodeller som gjør at data blir mer fragmentert, og det blir mer utfordrende å ha kontroll over sikkerheten til selskapets viktigste data.

NetNordic ønsker derfor, sammen med strategiske partnere, å fokusere på dette og hjelpe kundene med å få kontroll over dataene sine og gjøre sikkerhetskopiering enkelt igjen, uansett hvor de er lagret. Dette kan løses ved å levere en plattform som konsoliderer selskapets data og samler sikkerhetskopier.

Backup Services

Vår ekspertise er din trygghet. Velg mellom forskjellige tjenester for å sikre dine viktigste data. Vi er ISO 9001-sertifiserte og følger standardens kvalitetskrav til informasjonssikkerhet, noe som garanterer rask og sikker gjenoppretting av dataene dine hvis noe uforutsett skulle skje.

Vi har også full kontroll over hele vår forsyningskjede fordi alt drives fra vårt eget datasenter i Norge.

Smart Backup for Microsoft 365

Microsoft har kun grunnleggende datasikkerhetsfunksjonalitet, men er ikke ansvarlig for bedriftens data og har ingen krav til langsiktig datalagring. Dette er noe kundene må sørge for selv. Derfor har NetNordic utviklet Smart backup for Microsoft 365, som er et komplett DR-miljø for sikkerhetskopiering og arkivering av selskapets Microsoft 365-data til et annet lagringssted. NetNordic – Hosted Microsoft 365 mail backup (pdf)