Contact by mail
24. oktober 2019

Extreme Roadshow 2019 i Oslo – Autonome og intelligente nettverk med AI

 • Få et sikkert IoT-nettverk med AI
 • Tilpass nettverket til bransjens behov
 • Bruk automasjon for å redusere kompleksitet

0

dager

0

timer

0

minutter

0

sekunder

Ringnes Brygghus, Thorvald Meyers gate 2A, Oslo, Norge
24. oktober 2019
13:00 - 16:15

Tenk nytt rundt sikkerhet og automasjon av nettverk – Kom på Extreme Roadshow 2019!

– Lær mer om hvordan avansert Network Management og kunstig intelligens (AI) kan automatisere og sikre nettverket ditt

Kom på Extreme Roadshow 2019, og la deg inspirere til å tenke nytt. Lær om maskinlæring og kunstig intelligens, og ikke minst hvordan disse teknologiene kan anvendes i nettverket ditt.

Hva er forskjellen på maskinlæring og kunstig intelligens?
Kan det være på tide å la AI håndtere sikkerheten for dine IoT-enheter?
Kan AI frigjøre ressurser og samtidig se til at det trådløse nettet alltid er fullt optimalisert?
Kan du komme i gang med et Network Management som orkestrerer det hele?

Med Extreme Management Center kan alle ta steget fullt ut mot det autonome, sikre nettverket. I dag er det kun vår skepsis som begrenser hvor automatisert og intensjonbasert nettverket ditt kan bli.

Om Extreme Networks

Extreme Networks har i mange år vært kjent for sin ugjennomtrengelige sikkerhet i sitt «Fabric backbone», basert på «Shortest Path Brigding»- teknologi. Nå har også Extreme Networks utviklet en Defender-applikasjon, som lærer seg trafikkmønsteret til IoT-enheter. Ved hjelp av AI-teknologi overvåker og avdekker den unormal oppførsel fra IoT-enheter.

Extreme Networks sin Defender-applikasjon er i dag installert for å beskytte en rekke operasjonelt kritiske IoT-enheter verden over. I skrivende stund pågår det et spennende prosjekt på Norges største sykehus, som tar i bruk denne Defender-applikasjonen.

NetNordic som leverandør av Extreme-løsninger

Som nordens eneste Black Diamond-partner på Extreme Networks-løsninger, leverer vi kundetilpassede nettverksløsninger til konkurransedyktig priser.

Vi har levert løsninger til større helseforetak, industri, finans, transport, media og andre industrier. En fellesnevner er at det er nettverk som er kritisk infrastruktur for virksomhetene, der det er store krav til funksjonalitet og ytelse.

NetNordic har den største og best sertifiserte konsulentavdelingen for Extreme-løsninger i Norden.

Få et sikkert IoT-nettverk med AI

Mange bransjer innen industri, energi og bygg, har mange IoT-løsninger på nettverk som er knyttet til kjernevirksomheten. Vi viser deg hvordan du kan sikre dette nettverket ved å ta i bruk kunstig intelligens, som overvåker normal trafikk og varsler om avvik.

Tilpass nettverket til bransjens behov

Vi viser deg hvordan du bygger smarte nettverk. Det er viktig at nettverket bygges ut fra kundens egne behov. Det gjelder både hvilke tjenester som tilbys, tilpasset sikkerhetsnivå, og at du innfører automasjon og kunstig intelligens der nytten er størst. Ikke minst er det viktig at du lar de viktigste applikasjonene få de riktige ressursene til enhver tid.

Bruk automasjon for å redusere kompleksitet

Å ta i bruk automasjon er første steg for å få autonome nettverk. I dag kan du bruke automasjon under utrulling av nytt materiell, ved bytte av deler i nettverket, ved tildeling av ressurser i nettverket og når du etablerer sikre løsninger.

Venue

Ringnes Brygghus ligger på Grünerløkka i Oslo, rett ved ringen kino. Du kan ta trikk nr 11 eller 13 til Biermanns gate, og derfra er det bare 3 minutter å gå.

Ringnes Brygghus er et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. Vi har tatt som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her serverer vi både nyutviklede øl fra vårt nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.

Hovedtalere

Pål Mørk Hansen

Head of Innovation and System Development - NetNordic

Pål er Fysiker og seriegründer. Som et ledd i NetNordics satsing på AI og systemutvikling har Pål fra 2019 kommet ombord i NetNordic som Head of Innovation and System Development Pål’s styrke er hans dype teknologiforståelse og formidlingsevne i å forklare komplekse systemer og problemstillinger på en enkel og forståelig måte.

Kirill Zhukov

Technical director of the Eastern Europe and Nordics region at Extreme Networks

Kirill has been working in the field of designing, building and securing networks for more than 15 years, taking part in and managing numerous networking projects across Europe and Central Asia. Kirill is keen on technologies that shape the future of networking and transform the world, including virtualized networking, software-defined architectures, cloud networking, Ethernet fabrics, wireless solutions and Internet of Things applications.

Agenda

 • 13:00 - 13:15

  Registrering og velkomst

 • 13:15 - 13:30

  Kort om NetNordic og Extreme Networks

 • 13:30 - 14:00

  Hvor er AI og ML?
  Hva er AI og Maskinlæring? Få et spennende innblikk i hvor langt teknologien har kommet. Konkrete kundeeksempler fra offentlig og privat sektor vil bli demonstrert.

  – Pål Børseth-Hansen, leder IC-og systemutvikling, NetNordic.

 • 14:00 - 14:10

  Kaffepause

 • 14:10 - 15:00

  Veien mot det autonome nettverket
  Extreme Management Center (XMC), ExtremeAnalytics, ExtremeAI Security og ExtremeAI RF.
  – Kirill Zhukov, Senior Manager of System Engineering, Extreme Networks.

 • 15:00 - 15:10

  Kaffepause

 • 15:10  - 16:00

  Extreme Management Center (XMC), ExtremeAnalytics, ExtremeAI Security og ExtremeAI RF. – Kirill Zhukov, Senior Manager of System Engineering, Extreme Networks.
  – Kirill Zhukov, Senior Manager of System Engineering, Extreme Networks.
  – Johnny Hermansen, Senior System Engineer, Extreme Networks.

 • 16:00 - 16.15

  – Kirill Zhukov, Senior Manager of System Engineering, Extreme Networks. – Johnny Hermansen, Senior System Engineer, Extreme Networks.
  Nettverk som et abonnement.

 • 16:30 - 19:00

  Sosialt samvær og bevertning
  – Vi fortsetter ettermiddagen på Ringnes Brygghus på Grünerløkka.