Se gjennom vår løsningsportefølje


NetNordic Datasenter

NetNordic kan hjelpe deg med å lage smarte datasenter-og skyløsninger for bedriften din.

Hvilken løsning passer for bedriften din?

NetNordic tilbyr innovative datasenter- og skyløsninger basert på den nyeste teknologien fra markedsledende partnere.

Med hyperkonvergert infrastruktur lagd for Hybrid IT-drift, forenkles infrastrukturen, og bedriften får betydelige konkurransefortrinn og mye lavere driftskostnader.

Virtualisering og Smart Hybrid Cloud betyr raskere levering av IT-tjenester, økt driftseffektivitet og redusert risiko. Vi leverer løsninger for ulike bransjer og segmenter, til både bedrifter og tjenesteleverandører. Vi skaper både skalerbarhet og fleksibilitet for din bedrift!

Vi kan tilby en rekke ulike tekniske løsninger for datasenternettverk, fra smarte “fabrics” til enklere løsninger basert på VLAN og ruting. Det er flernettverksteknologier som benyttes i og mellom datasentre, hvorav vi kjenner og kan presentere alle disse løsningene, og ikke minst foreslå effektive og riktige løsninger for ditt behov. 

Vi tilbyr også teknologi og produsentnøytral 10/25/40/50/100/400Gbps-optikk og optiske mulitpleksere (xWDM) for sammenkobling av datasentre over fiber. 

Vi er opptatt av at nettverket er kjent med hvor tjenestene produseres. Derfor mener vi at integrasjon med kundens plattform for servervirtualiserings er viktig, enten det er VMware, MS Hypervisor, KVM eller container-løsninger. Tilsvarende integrasjoner er viktig mot sikkerhets-plattformene i tilknytning til datasenter, slik som våre kraftige brannmurer med avansert funksjonalitet. 

NetNordic er også en stor leverandør av hyperkonvergert infrastruktur og back-up-løsninger, som vi gjerne trekker inn i en totalløsning fra NetNordic. 

 

 

Se gjennom vår løsningsportefølje

Fiberoptisk nettverk

Fremtidens fiberoptiske nettverk For å håndtere den konstante og stadig økende etterspørselen etter båndbredde til tjenester og applikasjoner, er bedrifter...

Les mer

Sikkerhet i datasenter

 

Les mer

Virtualisering i datasenter

 

Les mer

Backup og Data Management

Les mer

Privat, Hybrid & Public Sky

Privat, Hybrid & Public Sky Dagens krav til infrastrukturer er komplekse og i konstant endring. Det skaper utfordringer for mange....

Les mer

Nettverk i datasenter

 

Les mer

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.