Se igjennom vår løsnings portefølje


NetNordic Datasenter

NetNordic kan hjelpe deg med å lage smarte datasenter og sky løsninger for bedriften din.

Hvilken løsning passer for bedriften din?

NetNordic tilbyr innovative datacenter og sky løsninger basert på den nyeste teknologien fra markedsledende partnere.

Med hyperkonvergert infrastruktur lagd for Hybrid IT drift forenkles infrastrukturen og bedriften får betydelige konkurransefortrinn og mye lavere driftskostnader.

Virtualisering og Smart Hybrid Cloud betyr raskere levering av IT-tjenester, økt driftseffektivitet og redusert risiko. Vi leverer løsninger for ulike bransjer og segmenter, til både bedrifter og tjenesteleverandører. Vi skaper både skalerbarhet og fleksibilitet for din bedrift!

Vi kan tilby en rekke ulike tekniske løsninger for datasenter nettverk, fra smarte “fabrics” til enklere løsninger basert på VLAN og ruting. Det er flerenettverks-teknologier som benyttes i og mellom datasenter, hvorav vi kjenner og kan presentere alle disse løsningene, og ikke minst foreslå effektive og riktige løsninger for ditt behov. 

Vi tilbyr også teknologi og produsent-nøytral 10/25/40/50/100/400Gbps optikk og optiske mulitpleksere(xWDM) for sammenkobling av datasenter over fiber. 

Vi er opptatt av at nettverket er kjent med hvor tjenestene produseres, og derfor mener vi at integrasjon med kundens server-virtualiserings plattform er viktig, det være VMware, MS Hypervisor, KVM eller container-løsninger. Tilsvarende integrasjoner er viktig mot sikkerhets-plattformene i tilknytting til datasenter, slik som våre kraftige brannmurer med avansert funksjonalitet. 

NetNordic er også en stor leverandør av hyperkonvergert infrastruktur og back-up- løsninger som vi gjerne trekker inn i en totalløsning fra NetNordic. 

 

 

Se igjennom vår løsnings portefølje

Fiberoptisk nettverk

Fremtidens Fiberoptiske nettverk For å håndtere den konstante og stadig økende etterspørselen etter båndbredde til tjenester og applikasjoner er bedrifter...

Les mer

Sikkerhet i datasenter

 

Les mer

Virtualisering i datasenter

 

Les mer

Backup og Data Management

Les mer

Privat, Hybrid & Public Sky

Privat, Hybrid & Public Sky Dagens krav til infrastrukturer er komplekse og i konstant endring. Det skaper utfordringer for mange....

Les mer

Nettverk i datasenter

 

Les mer

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.