Contact by mail

Bredbåndstilbydere (FTTx)

Tidlig på 2000-tallet begynte en rekke aktører å levere bredbånd via fiber til privat- og bedriftsmarkedet. 

NetNordic har vært med på hele denne reisen, og leverer i dag løsninger til svært mange nasjonale, regionale og lokale bredbåndstilbyderne i hele Norge. Vi leverer løsninger i hele eller deler av verdikjeden, som for eksempel nødvendige støttesystemer, transportnett, kjerne- og distribusjonsnett, aksessnett og sluttkundeutstyr.

Støttesystemer

NetNordic ZeroTouch™ OSS/BSS er et leverandøruavhengig teknisk og administrativt støttesystem som dekker alle behovene til en typisk Bredbåndstilbyder i Norge. NetNordic leverer også produsentspesifikke støttesystemer som kan integreres med kundens eksisterende støttesystemer.

Optiske nett

Bredbåndtilbydere ønsker å utnytte tilgjengelig fiberkapasitet optimalt. NetNordic leverer både DWDM- og CWDM-løsninger.

Kjerne- og distribusjonsnett

NetNordic leverer Kjerne- og distribusjonsnett fra utvalgte produsenter, som dekker ulike behov og krav til løsningsdesign.

Aksessnett

I Norge bygges FTTx hovedsakelig med enten såkalt punkt-til-punkt-teknologi eller xPON (Passive Optical Networks)-teknologi. NetNordic leverer løsninger i stor skala på begge områdene. I tillegg leverer vi WiFi som en tjeneste til Bredbåndstilbyderne for leveranse til utendørs bynett, kommunale nett, skoler, bedrifter og andre virksomheter. 

Sluttkundeutstyr

NetNordic leverer hele spekteret av sluttkundeutstyr, herunder CPE (Customer Premises Equipment), ONT (Optical Network Terminal), Media Converters og WiFi mesh-løsninger – fra de enkleste enheter til de mest avanserte.

Tjenester

NetNordic leverer ikke bare løsningene i verdikjeden, men tilbyr også tjenester som design, implementering, support, drift, overvåking, rådgiving og prosjektledelse.